Can i ask you a question? - You just did

7. elokuuta 2015

Ensimmäiset päivät on hyvinkin vahvasti menneet hotellin altaalla, torkahdellen uimapatjalla. Flunssa villiintyi heti tänne tullessani, joten olen ottanut iisisti, ettei se ainakaan pahenisi.
Hotellin omistaja sattui onneksi olemaan lääkäri ja röhkimiseni kuullessaan halusi välttämättä kuunnella keuhkotkin, joten nyt on varmistettu tohtori sykerönkin toimesta, ettei mistään vakavemmasta pitäisi olla kyse. Sain eilen apteekista parit lääkkeet, joten eiköhän näillä saada tuo kiusanhenki pian pois päiviltä.

Heti ensimmäisenä iltana vetäisin vähän pidemmät päikkärit ja missasin illallisen. Nälkäisenä masu kurnien tassuttelin hotellin respaan ja kysäisin onko mitään sapuskaa. Baarimikko kertoi, että ravintola on jo siltä iltaa suljettu, mutta pyysi istumaan alas ja soitti yhden puhelu. Viidentoista minuutin kuluttua ajoi ovelle mies skootterilla, eväspussukka käsivarressa keikkuen. Ylläripakettini sisälsi jotain pizzan ja leivän väliltä - venemäisiä taikinanyyttejä, joiden päällä oli pieniksi leikattuja lihanpaloja.
On ollut huvittavaa huomata, miten paljon asioita on vuosien saatossa muuttunut. Pieni kylä on laajentunut, uusia ravintoloita ja baareja avautunut kuin sieniä sateella, ihmiset vaihtuneet, mutta silti tuntuu, kuin mikään ei olisi muuttunut. Edelleen soi ne samat biisit kuin kymmenen sitten, kertoessasi, että olet suomesta, on vastaus aina "Terve terve mitä kuuluu" ja ravintolan ohitse kävellessäsi eniten kulutetuin lause on ehdottomasti "Can i ask you a question?" :D Pieniä hassuja asioita jotka oli jotenkin päässyt unohtumaan..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)