Pääkopan nollausta - lomalle yksin..

25. heinäkuuta 2015

Viimeiset muutamat illat on venähtäneet äkkilähtöjä kyttäillessä. Haaveiltiin työkaverin kanssa, että olisimme lähteneet kahdestaan jonnekin lämpimään, mutta koska äkkilähdöt ja hänen lomansa ajankohta ei osunut yksiin sitten millään, päädyin lopulta plan B:hen, ja otin itselleni lennot dalamaniin, runsaan viikon päähän. Vähän kieltämättä jännittää, koska en ole ollut niissä maisemissa varmaan noin kuuteen vuoteen - saati koskaan yksin -, mutta odotan innolla, kuinka monta tuttua naamaa tulee vastaan.
Halusin hotellin keskustan tuntumasta, jotta iltaisin ei tarvitsisi olla vetelät verkkareissa yksin tallustellessa, joten varasin huoneen perheystävän kaverin hotellista, josta on vain 100 metriä rannalle ja kivenheittomatka icmelerin keskustaan. Todennäköisesti makaan x-asennossa altaalla koko viikon, ahmin kirjoja kuin hullu, täytän napani turkkilaisella ruoalla ja nautin vain siitä, ettei ole kiire minnekään..


Sain juuri ennen muuttoani Nivealta kesäisen ylläripaketin, joka tulikin sopivaan saumaan! Edellinen kasvorasva veteli jo viimeisiään ja vartalovoidekin oli finito.
Pääsin tyttöjen mökkireissulla testaamaan tuota Nivean protect & bronze öljyä ja se vaikutti tosi hyvältä. Iho tuntui pehmeältä, kosteutetulta, ilman limaisuutta tai rapsakkaa fiilistä ja vartalo näytti saavan väriä vähän tasaisemmin. Otan sen reissuun matkaan ja katsotaan miten pärjää edelliselle lempparilleni, Pizbuinille..

Saavuttiin juuri Tampesteriin, joten vihdoin aamupalaa nassuun ja kohti Särkänniemeä. Se on loma ny!

2 kommenttia :

  1. Todella upeaa ja rohkeaa lähteä yksin lomalle. itse en uskalla lähteä ees Hesaan yksin :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)