Kurkistus kaverin kotiin

28. syyskuuta 2014

Rakastan kierrellä ja kuvata muiden immeisten koteja. Sitä jumittaa herkästi itse omassa pienessä lokerossaan sisustuksen suhteen, joten on ihana päästä näkemään erilaisia variaatioita, riisua läpät silmiltä ja kurkistaa ulos sieltä omasta boksistaan. Eniten innostaa nähdä ihmisten materiaalivalinnat, pohjaratkaisut, väriskaala, sekä pienet viimeistelevät yksityiskohdat, joka tekee asunnosta sen persoonallisen kokonaisuuden.
Rakastan valoisuutta, avaruutta, vaaleita pintoja, vanhoja puulattioita, tiiltä ja uusin ihastukseni on marmori. Siksipä ehkä ihastuinkin Katan kotiin jo heti eteisen puolella..

 Avara ja valoisa avokeittiö - unelmapaikka kokkailla, kun on tilaa liikkua, eikä tarvitse huudella olohuoneessa rötköttäville vieraille mistään nurkan takaa. Pyöreälinjainen puupöytä tuo ripauksen pehmeyttä tummanpuhuville muovituoleille.
Selkänojassa roikkuu SuperTrashin pop-upista löytynyt vintage-aarre.
 Olkkarista, sohvan vasakkaiselta seinältä on liukuovi makuuhuoneeseen. Teki mieli napata tuo sängynpääty kainaloon ja juosta kotiin..
 No se marmori!
Tämä pieni karvapallo on todella mukavuudenhaluinen napero ja löytää tiensä mitä kummempiin paikkoihin nokosille. Herra covo löytyi tänään eteisestä torkkumasta - missäs muuallakaan, kuin hatussani. :D
Iltaisin on alkanut olla jo niin pimeää, että töiden jälkeen ei ole ollut mitään toivoa käydä ottamassa asukuvia. Siitä johtuen tämä parin päivän hiljaiselo.
Viime päivinä on tepasteltu menemään uusissa boyfriend farkuissa. Ne on ihan super mukavat ja komiat tietenkin. ;) Edes mies ei sanonut niistä mitään pahaa, vaikka luulin, ettei hän suostuisi kävelemään edes samaa puolta kadulla, jos vedän nuo jalkaani.
Oli kieltämättä vähän kylmää kyytiä eilen illalla kipitellä kotiin tuolla myräkässä. Ainakin ilmastointi pelitti..

5 kommenttia :

 1. Ihana karvapallero! Ihana kettiö!
  Ja siis mistä noi farkut? Olen haaveillut kunnolla risaisista poikakavereista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Covo sulattaa kaikkien sydämet. ;)

   Poista
 2. Vitsi miten hieno asu! Ihanat farkut ja hattu! :)
  xx J

  VastaaPoista
 3. Wonderful kitchen!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)