Kauneuskeskus Dui Clinic

30. toukokuuta 2013

En muista koska viimeeksi iho olisi näyttänyt näin heleältä ja siluiselta! Iho hohkaa tervettä punaa, kuin kevyen lenkin jälkeen, mutta turvotuksesta ei ole tietoakaan. Nenänpielissä on kuivunutta kudosnestettä, lievää punaisuutta, mutta muuten niistä ei uskoisi ikipäivänä, että niitä olisi kidutettu kovemmin ottein aiemmin tänään..

Olen ennenkin puhunut pienistä aknearvista ohimoilla, sekä otsassani, jotka häiritsevät varsinkin kesäisin ilman meikkiä liikuskellessa. Toinen kiusaava asia on ollut punaiset hiusverisuonet nenänpielissä, jotka aiheuttavat pienen petteri punakuono-efektin, kuin olisin flunssassa.
Olen tällä hetkellä yhtä suurta hymyä, sillä pääsin tänään testaamaan erilaisia kasvohoitoja Dui Clinicillä, Helenankadulla. Olo on innokas, kuin lapsella jouluna, sillä sain hieman apua molempiin ongelmiini!
Vastassa oli hauska äiti ja tytär kombo, Tiia ja Laura. Hoitola oli kotoisa ja tunnelma rento, joten ei tarvinut hirveästi jännitellä. Pääsin heti ensin pötkölle petiin, Tiian käsittelyyn ja couperosat saivat kyytiä. Lämpöneulaus kuumentaa verisuonen radiofrekvenssin avulla ja se saa suonen häivämään.
Olen käynyt joskus vuosia sitten laserissa kasvojeni kanssa, joten tiesin nenänpielien olevan suhteellisen kivulias alue ja kyllähän se vähän kirpaisikin! Neulan upotessa ihoon, alkoivat silmät vuotaamaan ja purin hampaita yhteen.
Onneksi Tiia höpötteli samalla avoimesti, tyrmäsi kauneudenhoidon myyttejä, sekä vastaili hölmöihin kysymyksiini, joten pystyin keskittymään johonkin muuhun, kuin epämiellyttävään tunteeseen.

Olen aina olettanut, että pahin couperosan aiheuttaja, on suuri lämpötilojen vaihtelu, eli saunasta lumihankeen sukeltaminen talvipakkasella. Yllätyin, kun kuulin, että yleisin on aurinko. Se ihana, kamala pirulainen..Seuraavaksi oli vuorossa kivuton ja rentouttava Dui-hoito. Dui clinique on yhdistelmähoito, jossa käytetään sähköstimulaatiota, sekä kiinalaisen lääketieteen mukaisia yrttipohjaisia tuotteita. Sillä voidaan hoitaa mm. pigmenttihäiriöitä, couperosaa, aknea, arpia, niin auringon vaurioittamaa ihoa, kuin turvotustakin.
Laura aloitti puhdistamalla ihoni, jonka jälkeen hän levitti jotain raikkaan tuoksuista öljyä kasvoilleni, aina vuorotellen messinkielektrodeilla ihoa sivellen, akupisteitä painellen ja kasvoja rullaillen. Jälleen uusi kerros ihanaa hubbabuban tuoksua iholle ja rullailemaan. Tuntui kuin pari minikokoista kaulinta olisi vipeltänyt pitkin kasvoja..
Tässä vaiheessa alkoi ajatus harhailla ja tajusin useaan otteeseen säpsähtäväni ulos koiranunesta. Kun vihdoin kampesin itseni ylös pedistä, olin tokkurassa, mutta peilistä katsoi hehkuva tyytyväinen nassu!
Varattiin uusi aika jo seuraavalle viikolle, jotta saadaan kaikki hyöty irti hoidosta ja mahdollisimman hyvät tulokset. :)

Jotta kotihoito ei unohdu, sain mukaani muutamat hoitotuotteet niin nenänpielille, kuin koko kasvoillekin. Myös psoriasikseni oli huomioitu ja laikuille sain tehokkaan täsmävoiteen. Kirjoittelen paremmalla ajalla tuotteista ja tuloksista enemmän..

10 kommenttia :

 1. Muru, sulla on yks parhaista ihoista mitään olen koskaan kellään nähnyt! Älä välitä niistä pienistä arvista, ei kukaan niitä sun kauneuden edessä näe :)
  Mukavaa, että kuitenkin sait helppiä ja onhan se ihana, kun joku hellii :))

  VastaaPoista
 2. Jaa mitä? Voiko couperosaa hoitaa? Saako suonet häviämään??? ;o :D mulla on kummissakin poskissa sitä ja häiritsee mua varsinkin kesällä ja sitten kylminä pakkaskeleillä! Ilman niitä voisin olla ilman meikkivoidetta huoletta!

  VastaaPoista
 3. Juu, juuri niitä hiusverisuonia saa tuolla lämpöneulauksella hävitettyä. =) Suosittelen! Vaikka vähän kirpasee, on se tuloksien arvoista..

  VastaaPoista
 4. Tiedän, että moni ei niitä huomaa, tai jos huomaa, niin suurin osa on kutsunut niitä pisamiksi. heh. Maailmassa on suurempiakin murheita, ja tämä on yksi minimaalinen asia, mutta kyllä se itseluottamukseen vähän tuppaa vaikuttamaan.. Itsehän sitä liian helposti tarkastelee kasvojaan "suurennuslasin" kera.
  Olet ihana, kiitos muru ♥♥

  VastaaPoista
 5. Yhdyn Cherryyn: Älä välitä niistä pienistä arvista, ei kukaan niitä sun kauneuden edessä näe :) Nimenomaan, mä olen aina ihastellut sun silposia ja heleitä kasvoja. Häikäiset minut aina kauneudellasi! Mutta kuten sanotaan, niin itsehän sitä on itsensä pahin arvostelija. Täällä ollaan on podettu viime viikkoina enemmän tai vähemmän huonosta itsetunnosta nimenomaan nassun suhteen... Välillä tekis mieli pukea pussi päähän aamulla ja menoksi. :D

  VastaaPoista
 6. Mä meinasin ihan samaa kun Cherry tuossa, että sulla on kuules aika upea iho, eikä niitä arpia KUKAAN muu, kuin sä itse huomaa.... ;) Ihanaan hemmotteluun olet päässyt, ah! :)

  VastaaPoista
 7. Niinhän ne sanoo, että ei muut huomaa, mutta kun sitä itse huomaa. ;) Joskus sitä tuijottaa niitä pieniä virheitä ja ne paisuu suuriksi omassa päässä.

  VastaaPoista
 8. Sama fiilis täälläkin ajoittain, että pussi vain päähän ja menoksi. ;)
  Senkin höpsö. <3 Kiitos.. Sun pitäisi kurkistaa sinne peiliin ja nähdä se todellinen kauneus, joka siellä on..

  VastaaPoista
 9. Voi sinua onnellista kun näytät ilman meikkiä noin hehkeältä!! :)

  VastaaPoista
 10. Meinasin ensin kysyä, että oliko tuo sarkasmia. heh.. ;) Kiitos. ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, rakkauskirjeet ja lahjukset voi pistää osoitteeseen EHBblog@gmail.com. ;)